Färg och Tapet

En färgbutik som du inte har sett den tidigare! Här får du inspiration och professionell vägledning i dina renoveringsprojekt, stora som små. Vi säljer allt du behöver i fråga om färg, tapet och tillbehör från marknadsledande leverantörer trots att du inte ser en enda burk eller pensel i butiken - Bara en massa inspiration!

En traditionell färgbutik på ett otraditionellt sätt helt enkelt!

Färg och tillbehör

Vi bryter och säljer färg för alla typer av projekt. Trots att du inte ser en enda burk eller pensel i butiken så har vi allt du behöver för att lyckas. Vi jobbar med marknadsledande leverantörer som Teknos och Anza. De vanligaste produkterna har vi hemma och det vi inte har hemma får vi hem på ett par dagar. Har du ett större projekt du behöver hjälp med så hör av dig några dagar innan.

Tapeter och tillbehör

Vi säljer tapeter från marknadsledande leverantörer som Boråstapeter, Ulricehamnstapetfabrik, Midbectapeter, Tapetterminalen, Intrade, Sandbergwallpaper och Rebel Walls. Vi har såklart även allt som behövs för att sätta upp tapeterna på väggen!

I butiken finns en massa inspiration i form av tapetserade väggar, tapetkartor, rullar och även en mängd A4 prover. Har vi inte prov på just den tapeten du vill titta på hemma så tar vi hem det på ett par dagar.


Färgsättning

När du kommer till oss och vill köpa färg och tapet så ger vi dig personlig och professionell hjälp oavsett storlek på projekt.Vi hjälper dig att få ihop helheten i rummet och med övriga rum i hemmet. För oss är det viktigt att det blir så bra som du har tänkt dig!
Om du vill ha mer djupgående färgsättningshjälp så bokar vi in en konsultation i ditt hem.

Konsultation 700kr/timme
Färgsättningsförslag efter offert.